Η ζώνη αγνότητας Κώδικα-Από την Ιερουσαλήμ στο Λιντς-ένα ταξίδι ανακάλυψης--Greel

Published on by meditationguru

Η ζώνη αγνότητας Κώδικα-Από την Ιερουσαλήμ στο Λιντς-ένα ταξίδι ανακάλυψης

Εννέα χρόνια πριν από τα Χριστούγεννα, μια γυναίκα πυροδότησε κώδωνα του κινδύνου στο αεροδρόμιο της Αθήνας, επειδή φορούσε μια μεταλλική ζώνη αγνότητας κάτω από τα ρούχα της.

Ισχυρίστηκε ο σύζυγός της είχε την ανάγκασαν να το φορέσει όταν πήγε για διακοπές στην Ελλάδα. Δεν ήθελε να της έχουν ένα επιπλέον οικογενειακή υπόθεση.

Η αλήθεια της ιστορίας είναι γνωστή μόνο από την κυρία, αλλά το ερώτημα παραμένει: πόσο καιρό θα τέτοιο γάμο τελευταία;

Οι αρχικές ζώνες αγνότητας που υποτίθεται ότι είχαν επιβληθεί στις συζύγους των ιπποτών πρόκειται για τις Σταυροφορίες. Αυτή η ιστορία στερείται επίσης κάθε ταυτότητας.

Ζώνες αγνότητας σήμερα μοιάζουν περισσότερο με τα παιχνίδια φύλο να έτριβε τα εραστές. Ένας άντρας έκανε τη γυναίκα του να φορέσει την ημέρα του γάμου τους. Αισθάνθηκε ότι θα προσθέσει στον ενθουσιασμό της αγάπης της, αν έκανε το ξεκλείδωμα.

Το μυαλό του καθενός βέβαια τριγυρνά στο θέμα της υγιεινής. Είναι ένα καθαρό σύστημα.

Ίσως ένας εφευρέτης τώρα εργάζεται σε ένα ηλεκτρονικό ζώνη αγνότητας που θα ανοίξει μόνο εάν έχετε συμπληρώσει το σωστό κωδικό πρόσβασης. Είναι καιρός για Νταν Μπράουν να γράψουν ένα άλλο θρίλερ με ένα όμορφο ηρωίνη που να εκραγεί αν δεν εντοπιστούν όλες οι ενδείξεις. Η ρύθμιση μπορεί φυσικά να είναι μια κούρσα από την Ιερουσαλήμ προς Linz στην Αυστρία, όπου μια γυναίκα πτώμα ανακαλύφθηκε φορούσε ζώνη αγνότητας το 1889.

Published on History

Comment on this post