Den kyskhetsbelte Code-Fra Jerusalem til Linz-en oppdagelsesreise--Norwegian

Published on by meditationguru

Den kyskhetsbelte Code-Fra Jerusalem til Linz-en oppdagelsesreise

Ni år siden før jul en dame utløst alarm bells på flyplassen i Athen fordi hun hadde på seg en metallisk kyskhetsbelte under hennes klær.

Hun hevdet mannen hadde tvunget henne til å bære det når hun gikk til ferie i Hellas. Han ville ikke at hun skal ha en ekstra ekteskapelig affære.

Sannheten av historien er bare kjent med damen, men spørsmålet gjenstår hvor lenge vil et slikt ekteskap siste?

De opprinnelige kyskhet belter er ment å ha blitt påtvunget konene til riddere på gang korstogene. Denne historien mangler også noen godkjenning.

Kyskhet belter i dag er mer som sexleketøy å pirre elskere. En mann gjorde henne kone ha den på deres bryllupsdag. Han følte det ville legge til spenningen i å elske henne hvis han gjorde låse opp.

Alles sinn selvfølgelig vandrer til spørsmålet om hygiene. Det er et urent system.

Kanskje en oppfinner akkurat nå jobber på en elektronisk kyskhetsbelte som vil åpne bare hvis du fyller i riktig passord. Det er tid for Dan Brown for å skrive en annen thriller med en pen heroin satt til å eksplodere hvis alle sporene ikke blir oppdaget. Innstillingen selvsagt kan være en rase fra Jerusalem til Linz i Østerrike, der en kvinnelig lik ble funnet seg en kyskhetsbelte i 1889.

Published on History

Comment on this post